4 porcijos
16 prancūziško batono riekelių
Truputį aliejaus patepti riekeles
Česnako skiltelė
100g graikiškų riešutų
200g lydomo sūrio
400g mėgiamų salotų
2 kubeliais supjaustytos kriaušės,
apšlakstytos laimo sultimis
Padažui:
3 v.š. alyvuogių aliejaus
60ml laimo sulčių
2 v.š. aviečių acto (galima naudoti ir balzaminį actą)
1 a.š. druskos
Pipirų
Orkaitę įkaitinti 180°C, batono riekeles patepti aliejumi, patrinti
česnaku ir apskrudinti. Graikiškus
riešutus paskleisti kepimo skardoje ir paskrudinti 5-8 minutes.
Padažui skirtus produktus suplakti tarpusavyje.
Paskrudintą batoną aptepti sūriu ir kišti į orkaitę, kad sūris
ištirptų.
Salotas sumaišyti su kriaušėmis ir riešutais, aplieti padažu ir valgyti
su batono ir sūrio riekelėmis.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire