50-100g miltų (aš dėjau 100g, nes su 50g tešla atrodė skystoka)
100g kokoso drožlių
80g cukraus
40g sviesto
2 kiaušiniai
Dubenyje išsukti kiaušinius su cukrumi, supilti tirpintą sviestą, suberti miltus bei
kokoso drožles ir užminkyti tešlą. Įdėti
į šaldytuvą 30 minučių.
Iš tešlos iškočioti
1cm pločio lakštą (kočiojau per kepimo popierių, nes tešla buvo labai
minkšta) ir su mėgiama sausainiu formele daryti sausainius. Jei tešla ypač minkšta ir sausainius sunku
nuimti, kad sudėti į skardą, juos galima
įdėti į šaldytuvą, kad pastingtų. Sausainius
aptepti kiaušinio tryniu (galima ir netepti) kepti 180°C karštumo orkaitėje 15 minučių.
Šaltinis: Mes
biscuits
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire