4 porcijos
6 česnako skiltelės
1 v.š. smulkintų šviežių
mėtų lapelių
1 v.š. smulkinto šviežio
raudonėlio
1 žiupsnelis šafrano
(siūlelio formos)
1 a.š. šviežiai sumaltų
juodųjų pipirų
1 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. miltų
Česnako skilteles nulupti ir
sudėti su visais ingredientais, išskyrus miltus, į puodą. Užpilti 1l vandens,
užvirti, sumažinti ugnį ir pavirti 20 minučių.
Miltus išmaišyti vienoje
stiklinėje šalto vandens. Sriubą nukelti nuo ugnies ir supilti miltus
inirtingai maišant, kad neliktų gumulėlių. Sriubą vėl užvirti visąlaik maišant
ir pavirti 10 minučių. Jei sriuba atrodo per tiršta, įpilti šiek tiek vandens.
Šaltinis: Santé Magazine
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire