6 porcijos
250g kynvos
4 pomidorai
1 morka
Ryšulėlis petražolių
3 švieži svogūnėliai su
laiškais
1 sauja razinų
1/2 citrinos sultys
5 v.š. alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų
Kynvą pamerkti 2 valandoms,
po to užvirti ir atvėsinti. Galima išvirti, kaip nurodyta
ant pakuotės, bet pirmuoju būdu sveikiau.
Pomidorus nulupti,
supjaustyti kubeliais. Petražoles ir svogūnėlius smulkiai supjaustyti, morką
sutarkuoti. Daržoves sumaišyti su razinomis, kynva, aliejumi ir citrinos
sultimis, paskaninti druska bei pipirais. Įdėti valandai į šaldytuvą, po to tiekti į
stalą.
Šaltinis: Clea ʺQuinoaʺ
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire