4 porcijos
4 kiaulienos kapotinės gabalai
2 v.š. medaus
1 a.š. paprikos
1 v.š. grūstų juodųjų ir rausvųjų pipirų
2 a.š. rozmarino (neturėjau, pakeičiau Provanso
žolelių mišiniu)
2 v.š. alyvuogių aliejaus
4 kriaušės
1 v.š. balto vyno acto
1 v.š. rudojo cukraus
Įkaitinti orkaitę iki 200°C. Medų sumaišyti su paprika
ir aptepti kiaulieną. Rozmariną
sumaišyti su pipirais ir iš abiejų pusių apibarstyti mėsą. Palikti
pasimarinuoti šaldytuve visą dieną.
Kriaušes apibarstyti cukrumi, apšlakstyti actu,
šlakeliu vandens. Kiaulieną sudėti į
kepimo indą ir kepti maždaug 45 minutes
(na, kol iškeps, priklausomai nuo orkaitės).
Likus 15-20 minučių iki kepimo
pabaigos, prie mėsos sudėti kriaušes.
Įkvėpimas: Goutez!
Voyagez...
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire