4-6 porcijos
600g moliūgo
400g lęšių (galima iš skardinės jau išvirtų)
40g Feta sūrio
2 saujos įvairių sėklų
1 v.š. alyvuogių aliejaus (moliūgo kepimui)
1,5 v.š. alyvuogių aliejaus salotoms
1 a.š. Balzaminio acto
Druskos, juodųjų pipirų
2 saujos įvairių sėklų
1 v.š. alyvuogių aliejaus (moliūgo kepimui)
1,5 v.š. alyvuogių aliejaus salotoms
1 a.š. Balzaminio acto
Druskos, juodųjų pipirų
Orkaitę įkaitinti iki 200°C. Moliūgą nulupti,
supjaustyti 2cm dydžio kubeliais, suberti į kepimo skardą, apšlakstyti
alyvuogių aliejumi, pabarstyti druska ir kepti orkaitėje 20-30 minučių du kartus pamaišant.
Išvirti lęšius ir šiek tiek atvėsinti arba pašildyti jau gatavus iš skardinės. Feta sūrį supjaustyti kubeliais. Iš aliejaus, Balzaminio acto, druskos ir pipirų sumaišyti padažą.
Išvirti lęšius ir šiek tiek atvėsinti arba pašildyti jau gatavus iš skardinės. Feta sūrį supjaustyti kubeliais. Iš aliejaus, Balzaminio acto, druskos ir pipirų sumaišyti padažą.
Lęšius dėti į dubenį, užbarstyti keptu moliūgu, Feta
sūriu ir sėklomis, apšlakstyti padažu. Skanaus!
Įkvėpimas: Pascale Weeks
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire