3 porcijos
Mėgiamų salotų
3 jaunos cukinijos
100g Fetos sūrio
Didelė sauja graikiškų riešutų
Alyvuogių aliejaus
Druskos, juodųjų pipirų
Medaus
Citrinos sulčių
Salotas nuplauti ir
suplėšyti. Cukinijas supjaustyti išilgai ir labai plonai. Keptuvę papurkšti alyvuogių aliejumi ir
apkepti cukinijas. Pasūdyti, paskaninti pipirais. Ant salotų dėti cukinijas, berti kubeliais
pjaustytą Feta sūrį bei kapotus riešutus. Užpilti iš medaus, citrinos sulčių,
alyvuogių aliejaus, druskos ir juodųjų pipirų suplaktu padažu.
Vienos iš mano mėgiamiausių.
Kartais graikiškus riešutus keičiu pinijomis.
Įkvėpimas: nužiūrėtos restorane
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire