Ačiū ″Valgau be sąžinės graužimo” , kad padėjo man ″atrasti” topinambus ir už šias nepakartojamas salotas, kurias gaminu tikrai dažnai.
2 porcijos
4 vidutinio dydžio topinambai
Parmezano
Saujelė lazdyno ar graikiškų
riešutų
Pusės citrinos sulčių
Riešutų aliejaus
Druskos, pipirų
Topinambus nulupti ir labai
plonai supjaustyti (aš pjaustau su bulvių skustuku arba mandolina), apšlakstyti
citrinų sultimis, kad nepajuoduotų. Taip pat plonai pasipjaustyti norimą sūrio
kiekį, užberti ant topinambų. Riešutus pamulkinti ir užberti ant topinambų su
sūriu. Apšlakstyti riešutų aliejumi, pasūdyti, paskaninti pipirais ir mėgautis. Bent jau aš tai mėgaujuos :)
Šaltinis: Valgau be sąžinės graužimo
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire