vendredi 4 mars 2016

Topinambų, Parmezano ir riešutų salotos



 















Ačiū ″Valgau be sąžinės graužimo” , kad padėjo man ″atrasti” topinambus ir už šias nepakartojamas salotas, kurias gaminu tikrai dažnai.

2 porcijos

4 vidutinio dydžio topinambai
Parmezano
Saujelė lazdyno ar graikiškų riešutų
Pusės citrinos sulčių
Riešutų aliejaus
Druskos, pipirų

Topinambus nulupti ir labai plonai supjaustyti (aš pjaustau su bulvių skustuku arba mandolina), apšlakstyti citrinų sultimis, kad nepajuoduotų. Taip pat plonai pasipjaustyti norimą sūrio kiekį, užberti ant topinambų. Riešutus pamulkinti ir užberti ant topinambų su sūriu. Apšlakstyti riešutų aliejumi, pasūdyti, paskaninti pipirais ir mėgautis. Bent jau aš tai mėgaujuos :)

Šaltinis: Valgau be sąžinės graužimo

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire