mardi 1 mars 2016

Salotos su kepta cukinija, Feta sūriu ir graikiškais riešutais


 














3 porcijos

Mėgiamų salotų
3 jaunos cukinijos
100g Fetos sūrio
Didelė sauja graikiškų riešutų
Alyvuogių aliejaus
Druskos, juodųjų pipirų
Medaus
Citrinos sulčių

Salotas nuplauti ir suplėšyti. Cukinijas supjaustyti išilgai ir labai plonai.  Keptuvę papurkšti alyvuogių aliejumi ir apkepti cukinijas. Pasūdyti, paskaninti pipirais.  Ant salotų dėti cukinijas, berti kubeliais pjaustytą Feta sūrį bei kapotus riešutus. Užpilti iš medaus, citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, druskos ir juodųjų pipirų suplaktu padažu.
Vienos iš mano mėgiamiausių. Kartais graikiškus riešutus keičiu pinijomis.

Įkvėpimas: nužiūrėtos restorane

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire