vendredi 18 mars 2016

Vegetariškas Tex-Mex



 
























4-6 porcijos

200g Mozzarella sūrio
300g Cheddar sūrio (naudojau trijų sūrių mišinį, nes šio neturėjau)
1 avokadas
1 žalia saldžioji paprika
20 vynuoginių pomidoriukų
Kuokštas šviežios kalendros
100g kynvos
1 indelis Original Salsa Old El Paso
1/2 a.š. aštriųjų raudonų pipirų
1a.š. kumino
Keli lašai Tabasco ar kito aštraus padažo
1 skardinė raudonųjų pupelių
1 skardinė konservuotų kukurūzų

Saldųjį pipirą supjaustyti kubeliais, kalendrą sukapoti, pomidoriukus perpjauti į keturias dalis, mocarelą supjaustyti kubeliais, Cheddar sūrį sutarkuoti stambia burokine tarka. Pupeles ir kukurūzus nukošti, perplauti šaltu vandeniu, nuvarvinti.
Kynvą išvirti arba pabrinkinti porą valandų ir užvirti.
Orkaitę įkaitinti iki 200°C. Avokadą supjaustyti kubeliais.
Dideliame inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus avokadą, pusę pomidoriukų ir pusę tarkuoto sūrio. Mišinį sukrėsti į kepimo indą, pabarstyti likusiu sūriu ir kepti orkaitėje 20 minučių. Valgyti su avokadu, pomidoriukais, tortilijomis ir/ar kukurūzų čipsais.
500g sūrio man pasirodė per daug, tai naudojau 100g mocarelos ir 200g tarkuoto sūrio.

Šaltinis: Mes gratinés trop beaux!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire