vendredi 12 février 2016

Trinta cukinijų ir avižirnių sriuba

 
Sriuba, kurią verdu dažnai, nes patinka produktų tarpusavio derinys. Lengva, paprasta, greita ir skanu.


4 porcijos



3 vidutinio dydžio cukinijos (apie 800g)

250g avižirnių (aš naudojau konservuotus)

2 svogūnai

3 skiltelės česnako

Truputis šviežios kalendros

750ml vištienos sultinio

1 a.š. kumino

½ a.š. ilgosios ciberžolės (curcuma)

2 v.š. alyvuogių aliejaus

Druskos, juodųjų pipirų



Nukošti ir perplauti vandeniu avižirnius. Svogūnus nulupti, supjaustyti ir pakepinti aliejuje su kuminu ir ilgąja ciberžole.

Cukinijas nuplauti, supjaustyti kubeliais ir sudėti i užvirusį sultinį. Pavirti 5 minutes. Ten pat sudėti nuluptą česnaką bei avižirnius ir pavirti 25 minutes. Sudėti smulkintą kalendrą ir sutrinti elektriniu mikseriu. Skanaus!


Šaltinis: Santé Magazine

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire