mercredi 17 février 2016

Tūkstančio ir vienos nakties sriuba



 















4 porcijos

6 česnako skiltelės
1 v.š. smulkintų šviežių mėtų lapelių
1 v.š. smulkinto šviežio raudonėlio
1 žiupsnelis šafrano (siūlelio formos)
1 a.š. šviežiai sumaltų juodųjų pipirų
1 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. miltų

Česnako skilteles nulupti ir sudėti su visais ingredientais, išskyrus miltus, į puodą. Užpilti 1l vandens, užvirti, sumažinti ugnį ir pavirti 20 minučių.
Miltus išmaišyti vienoje stiklinėje šalto vandens. Sriubą nukelti nuo ugnies ir supilti miltus inirtingai maišant, kad neliktų gumulėlių. Sriubą vėl užvirti visąlaik maišant ir pavirti 10 minučių. Jei sriuba atrodo per tiršta, įpilti šiek tiek vandens.

Šaltinis: Santé Magazine

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire